تاریخ : شنبه 14 آبان 1401

افزایش سقف اعتبار طرح‌های دانش‌پژوهی آموزشی

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشکده از افزایش سقف اعتبار طرح‌های دانش پژوهی آموزشی به مبلغ هشتاد میلیون ریال خبر داد.

دکتر صدیقه صلواتی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش عنوان کرد: سقف اعتبار طرح های دانش پژوهی آموزشی در دانشکده پیش از این برابر با بیست و پنج میلیون ریال بود اما  در راستای افزایش زمینه و انگیزه ارتقای کمی و کیفی طرح های دانش پژوهی ، پیشنهاد افزایش سقف اعتبار طرح های مذکور اخیرا از طرف این مرکز به شورای پژوهشی دانشکده تقدیم شد و با موافقت این شورا سقف اعتبار این طرح ها به هشتاد میلیون ریال افزایش یافت. وی ادامه داد: تسویه حساب طرح های دانش پژوهی آموزشی اتمام یافته با حداکثر هشتاد میلیون ریال اعتبار، بدون الزام به ارائه مقاله می باشد.
صلواتی افزود: فعالیت های نوآورانه و دانش پژوهی آموزشی، آغازی برای انجام فعالیتهای بدیع در جهت حل مسأله، گسترش مرزهای دانش و ورود به عرصه های جدید آموزش به دانشجویان است و حمایت از این نوع فعالیتها از رسالتهای اصلی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشکده می باشد . همچنین کمیته دانش پژوهی آموزشی مرکز مطالعات دانشکده در راستای دستیابی به این رسالت، شیوه نامه حمایت از طرح های نواورانه آموزشی و دانش پژوهی اموزشی را تدوین و به تمامی اساتید، دانشجویان و کارکنان اطلاع رسانی نموده است که در وبسایت مرکز به آدرس https://edc.mrgums.ac.ir  قابل دسترس است.

• در شنبه 14 آبان 1401
  • ساعت 10