تاریخ : شنبه 31 خرداد 1399

افتتاح آزمایشگاه تشخیص ملکولی ویروس کرونا در دانشکده علوم پزشکی مراغه

آزمایشگاه تشخیص ملکولی ویروس کرونا در دانشکده علوم پزشکی مراغه افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: با آغاز به کار آزمایشگاه تخصصی تشخیص ملکولی ویروس کرونا در شهرستان، پایش بیماران کرونایی و نتایج آزمایشات سرعت گرفت.

حمید شکری روز دوشنبه در مراسم افتتاح آزمایشگاه تشخیص ملکولی ویروس کرونا در مراغه اظهار داشت: با راه اندازی این آزمایشگاه سرعت تشخیص افزایش یافته و از شیوع بیماری کرونا در شهرستان جلوگیری می شود.

وی افزود: نتایج تست کرونا پیش از این در مرکز استان در ۴۸ ساعت آماده می شد که با راه اندازی این مرکز در زمانی اندک آماده و تعیین خواهد شد.

رییس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه نیز در مراسم افتتاح این آزمایشگاه گفت: این آزمایشگاه   در زمینی به مساحت ۵۰۰ مترمربع و با اعتبار ۵۰۰۰ میلیون ریالی به بهره برداری رسیده است.

دکتر تنومند گفت: این مرکز در سه بخش و با رعایت تمامی استانداردها و تایید و نظارت کشوری آغاز به کار کرده و ظرف سه ساعت جواب آزمایشات اعلام می شود.

وی با اشاره به اینکه این مرکز به عنوان نخستین آزمایشگاه راه اندازی شده در دانشکده های منطقه است، افزود: فعالیت این مرکز در ۲ شیفت خواهد بود و علاوه بر شهرستان مراغه آماده همکاری با شهرستان های همجوار هستیم.
  • در شنبه 31 خرداد 1399
  • ساعت 11